laupäev, 27. juuni 2009 | By: mull

Teenuse mõis (Raplamaa, Märjamaa vald)
























Lugemiseks: Mõisaportaal, manor.ee.

Teenuse mõis tundub, et on mingil määral küla keskuseks, mõisa ees oli mingi katusealune püsti (telk) - ehk oli seal mingi üritus olnud. Veel oli mõisa juures siiamaani nägemata asi - kuivkäimla 2 uksega ja puha. Nii et külaliste peale on mõeldud. :)

Veel tegi südame soojaks tekst mis oli ukse peale pandud - Raamatukogu suletud, töötaja haiguslehel mai lõpuni - käsitsi oli veel juurde kirjutatud "haigusleht pikendatud juuniks ja juuliks". Loodame et raamatukogutädi ikka ilusti terveks saab üks päev. :)

Koht jättis väga positiivse mulje. Hakka või kolima.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kena mõis jah! ma võin rääkida enda "positiivsest" kogemusest selle mõisaga. seal pildil ka näha seda toredat LUKUSTAMATA rõduust.
nimelt 14 august 2010. 15 augusti hommikul ärkasinhaiglas. Miks? nimelt synnipäevalaps kukkus sealt alla.Sest ajas uksed segi. Mina läksin alla kutsuma talle kiirabi ja istusin tema juures.Kui kiirabiga räägitud astus järgmine neiu salt alla, minule otse selga. Murdsin oma selja kolmest kohast. kuidas asjad praegu? olen siiani kodune oma seljaga. mind ei lubata tööle. selg on terveks eluks haige. ja ei tea siiani kas saan tagasi tööle. mis siis sellest? nimelt ei ole mul peale seda muud kui võlad. ja kui vallaga yritasin yhendust võtta siis mind pm eirati. ERITI TORE MÕISAHOONE KOOS OMA TÖÖTAJATEGA ! kohe pm aplodeeriks nii ilusa rendipinna eest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonüümne ütles ...

Suhteliselt ebameeldiv lugeda, kui täiskasvanud inimestel alkoholi tarbides mõistus ja ohutunne ära kaovad ja siis kõik teised selles süüdi on! Teenuse mõisa ja selle asukoha ilu ja väärtust ei kahanda see aga kuidagi:)